Over ons

Wat u over bestelening.be moet weten.

Bestelening.be is een website van Kantoor V & V BV  met maatschappelijke zetel te Engelstraat 59 in 8480 Ichtegem en met ondernemingsnummer 0878.846.229.

Cordis Verzekeringen is een onafhankelijk verzekerings- en kredietkantoor voor particulieren en bedrijven.  Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

U kan ons terugvinden op één van onze twee locaties te Ichtegem en Diksmuide

Wenst u snel geholpen te worden, bel ons nu 051/61 12 30

bestelening.be tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende kredietverstrekkers.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • deskundig team met jarenlange ervaring,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • persoonlijke service.

 

 

Ons kantoor is ingeschreven als Onafhankelijk verzekeringsmakelaar en kredietmakelaar in het register van de verzekeringstussenpersonen onder nummer , bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op http://www.fsma.be.

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor. We zijn steeds bereikbaar via telefoon, e-mail of fax.
U kan steeds bij ons kantoor terecht voor uw vragen en problemen.
Mocht u een klacht over onze dienstverlening hebben die wij niet in onderling overleg kunnen oplossen kan u steeds terecht bij:

Gegevens van de bemiddelingsdienst en Ombudsman:

Ombudsman van de Verzekeringen

De Meeûssquare 35
1000 Brussel
Tel. 02 547 58 71
Fax 02 547 59 75
E-mail: info@ombudsman.as
Website: www.ombudsman.as

Ons kantoor is eveneens ingeschreven in het register van de bemiddelaars inzake Consumentenkredieten en inzake Hypothecaire kredieten als kredietmakelaar .

Toezichthoudende autoriteit inzake kredietbemiddeling:

FOD Economie, Algemene Directie Economische Inspectie
Koning Albert II-laan 16, 1000 Brussel
Telefoon : 02/277.54.84
https://meldpunt.belgie.be

Offerte